Kariniemen Kananpojan hunajasiivet on maustettu suositulla Kariniemen hunajalla. Herkulliset napostelusiivet kypsyvät kätevästi uunissa, grillissä tai airfryerilla. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerin Lue lisää
Kariniemen Kananpojan hunajasiivet on maustettu suositulla Kariniemen hunajalla. Herkulliset napostelusiivet kypsyvät kätevästi uunissa, grillissä tai airfryerilla. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerin siipipala (86 %), vesi, hunaja-väkiviinaetikka (hunaja 1%), mausteet (paprika, kurkuma, tomaatti, jalapeno, valkosipuli, sipuli, chili, valkopippuri), sokeri, jodioitu suola, kasvikuitu (psyllium, herne), aromit, säilöntäaine (E262) sakeuttamisaine (ksantaanikumi), rypsiöljy. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN. Broilerin alkuperä Suomi.
Käyttö-/valmistusohje
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsentämistä. Grillissä: Grillaa siipipaloja miedolla lämmöllä 20-30 min, kunnes ne ovat kypsiä. Uunissa: Kypsennä palat uunissa 225- 250 °C n. 30 min.