Atria Suomalainen kanapekoni on suomalaisesta antibioottivapaasta kanasta Suomessa valmistettu pekoni. Se on maukas, kevyempi vaihtoehto perinteiselle pekonille. Uudelleen suljettava pakkaus helpottaa pekonin säilytystä jääkaapissa, jos koko pakettia ei tule käytettyä kerralla.
Ainesosaluettelo
broilerin Lue lisää
Atria Suomalainen kanapekoni on suomalaisesta antibioottivapaasta kanasta Suomessa valmistettu pekoni. Se on maukas, kevyempi vaihtoehto perinteiselle pekonille. Uudelleen suljettava pakkaus helpottaa pekonin säilytystä jääkaapissa, jos koko pakettia ei tule käytettyä kerralla.
Ainesosaluettelo
broilerin reisiliha, vesi, jodioitu suola, sakeuttamisaineet (E 407a, guarkumi), stabilointiaineet (E 450, E 451), dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, maltodekstriini, happamuudensäätöaine E 508, säilöntäaine natriumnitriitti, inkivääri, aromit. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Kypsennettävä ennen nauttimista. Kypsennä pekoni kuumalla pannulla pari minuuttia tai uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia. Mikroaaltouunissa (750 W): laita lautaselle pari palaa talouspaperia, asettele viipaleet paperin päälle parin sentin etäisyydelle toisistaan, peitä viipaleet talouspaperilla, kuumenna noin 1 minuuttia täydellä teholla.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C