Kariniemen Kananpojan suomalaista kypsää käyttövalmista broilerinlihaa pehmeässä hunajamarinadissa. Tästä saat esimerkiksi kädenkäänteessä maukkaan kastikkeen lounaalle.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerinfilee, rypsiöljy, vesi, hunaja-omenaviinietikka, jodioitu suola, dekstroosi, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi, muunnettu maissitärkkelys), mausteet (mm.Lue lisää
Kariniemen Kananpojan suomalaista kypsää käyttövalmista broilerinlihaa pehmeässä hunajamarinadissa. Tästä saat esimerkiksi kädenkäänteessä maukkaan kastikkeen lounaalle.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerinfilee, rypsiöljy, vesi, hunaja-omenaviinietikka, jodioitu suola, dekstroosi, sakeuttamisaineet (guarkumi, ksantaanikumi, muunnettu maissitärkkelys), mausteet (mm. mustapippuri, paprika, korianteri, juustokumina, inkivääri, valkosipuli, maustepippuri, cayenne, neilikka), aromit (kurkuma, kerma, sipuli), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Käyttö-/valmistusohje
Vesihaude 90 °C 20 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. Painekeittokaappi 90 °C 20 - 30 min.
Vesihaude 90 °C 20 min. Yhdistelmäuuni (höyry) 90 °C 20 - 30 min. Painekeittokaappi 90 °C 20 - 30 min
Säilytysohje
Säilytys alle + 6 °C