Kunnon lihapullien erinomainen maku syntyy Snellmanin jauhelihasta, aidoista mausteista ja itse tehdystä lihaliemestä - täysin ilman lisäaineita. Laadukkaat lihapullat sopivat kaikkiin käyttötilanteisiin, myös kylmänä naposteltavaksi. Korkea lihapitoisuus, laadukkaat raaka-aineet, eikä mitään ylimääräistä.Lue lisää
Kunnon lihapullien erinomainen maku syntyy Snellmanin jauhelihasta, aidoista mausteista ja itse tehdystä lihaliemestä - täysin ilman lisäaineita. Laadukkaat lihapullat sopivat kaikkiin käyttötilanteisiin, myös kylmänä naposteltavaksi. Korkea lihapitoisuus, laadukkaat raaka-aineet, eikä mitään ylimääräistä. Tehty Pietarsaaressa suomalaisesta lihasta.
Ainesosaluettelo
Porsaanliha (alkuperä Suomi), lihaliemi (vesi, naudanluu, naudanliha, sipuli, mausteet (mustapippuri, maustepippuri, laakerinlehti), suola), gluteeniton KAURAJAUHO, silava (alkuperä Suomi), mausteet (sipuli, paprika, mustapippuri, valkosipuli, maustepippuri), rapsiöljy, suola.
Allergeenit
Sisältää: Kaura
Käyttö-/valmistusohje
Valmis nautittavaksi.
Uunissa: Kaada lihapullat uunivuokaan. Lämmitä 200 °C:ssa n. 10 min. Paistinpannulla: Kaada lihapullat pannulle ja kuumenna keskilämmöllä n. 5 - 7 min. Mikroaaltouunissa (650 W): Lämmitä lihapullia mikroaaltouunin kestävässä vuoassa n. 1 - 2 min.
Säilytysohje
Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C