Jalostajan Maksapasteija on gluteeniton herkku. Purista maksapasteijaa sellaisenaan leivän päälle tai lisää voileipäkakun väliin, monikäyttöinen pasteija sopii mainiosti ruonlaittoon ja leivontaan. Jalostajan Suomessa valmistetu pasteijat sopivat arkeen ja juhlaan. Herkulliset pasteijat on pakattu tuubeihin ja avaamattomina ne säilyvät pitkään huoneenlämmössä.Lue lisää
Jalostajan Maksapasteija on gluteeniton herkku. Purista maksapasteijaa sellaisenaan leivän päälle tai lisää voileipäkakun väliin, monikäyttöinen pasteija sopii mainiosti ruonlaittoon ja leivontaan. Jalostajan Suomessa valmistetu pasteijat sopivat arkeen ja juhlaan. Herkulliset pasteijat on pakattu tuubeihin ja avaamattomina ne säilyvät pitkään huoneenlämmössä.
Ainesosaluettelo
Vesi, sian- ja naudan maksa (28 %, Suomi), sianliha (Suomi), silava (Suomi), MAITOjauhe, maltodekstriini, suola, sokeri, sakeuttamisaine (E466), mausteet (maustepippuri, valkopippuri, sipuli, meirami, muskottipähkinä), hapettumisenestoaineet (E331, E300), dekstroosi (maissi ja VEHNÄ), säilöntäaine (E250). Tuote on gluteeniton, gluteenia < 20mg/kg.
Allergeenit
Sisältää: Muna
Käyttö-/valmistusohje
Ravistettava.
Säilytysohje
Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Avattuna n. 1 viikko jääkaapissa.