Jalostajan Kinkkupaisteija on gluteeniton ja lisäaineeton herkku. Purista kinkkupasteijaa sellaisenaan leivän päälle tai nauti vaikkapa keitettyjen kananmunien kera. Jalostajan Suomessa valmistetut ja monipuoliset pasteijat sopivat sekä arkena leivän päälle että moniin juhlapöydän tarjoiluihin.Lue lisää
Jalostajan Kinkkupaisteija on gluteeniton ja lisäaineeton herkku. Purista kinkkupasteijaa sellaisenaan leivän päälle tai nauti vaikkapa keitettyjen kananmunien kera. Jalostajan Suomessa valmistetut ja monipuoliset pasteijat sopivat sekä arkena leivän päälle että moniin juhlapöydän tarjoiluihin. Herkulliset pasteijat on pakattu tuubeihin ja avaamattomina ne säilyvät huoneenlämmössä pitkään.
Ainesosaluettelo
Sianliha (Suomi), vesi, rypsiöljy, KANANMUNA, MAITOJAUHE, suola, sokeri, hiivauute, mausteet (sipuli, paprika, valkopippuri), maissimaltodekstriini, savuaromi, aromi. Lihapitoisuus 51 %, lihaa ja lihaan verrattavia valmistusaineita 64 %.
Allergeenit
Sisältää: Muna, Maito
Säilytysohje
Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Avattuna n. 1 viikko jääkaapissa.