Grillattu kebab saa herkullisen, paahteisen maun ja kauniin, rapean pinnan - aivan kuin ravintolassa. Uusi ohuempi viipale muistuttaa aitoa ravintolakebabia ja toimii loistavasti erityisesti pannulla paistettaessa. Valmiiksi kypsä kebab on nopea ja vaivaton arjen pelastaja: paista pannulla noin 4 minuuttia tai lämmitä uunissa 5-7 minuuttia, ja nauti.Lue lisää
Grillattu kebab saa herkullisen, paahteisen maun ja kauniin, rapean pinnan - aivan kuin ravintolassa. Uusi ohuempi viipale muistuttaa aitoa ravintolakebabia ja toimii loistavasti erityisesti pannulla paistettaessa. Valmiiksi kypsä kebab on nopea ja vaivaton arjen pelastaja: paista pannulla noin 4 minuuttia tai lämmitä uunissa 5-7 minuuttia, ja nauti. Yhdistä omien makumieltymystesi mukaan esimerkiksi riisin, salaatin, ranskalaisten tai pitaleivän kanssa - helppoa ja herkullista!
Ainesosaluettelo
Naudanliha (alkuperä Suomi), suola, mausteet (valko- ja mustapippuri, paprika, chili, sipuli, valkosipuli), glukoosi, sokeri, stabilointiaine (E450), aromi, mausteuutteet (valko- ja mustapippuri, liperi, chili, paprika).
Käyttö-/valmistusohje
Valmis nautittavaksi.
Säilytysohje
Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C