Murea, suomalaisesta naudanlihasta valmistettu kebab-lastu sopii erinomaisesti vaikkapa kiusauksiin, pizzan päälle tai muihin pikaruokiin. Kokeile valmistaa myös perinteinen kiusaus nyt kebab-lihalla!
Ainesosaluettelo
naudanliha (80 %), vesi, perunatärkkelys, mausteet (mustapippuri, sipuli, Lue lisää
Murea, suomalaisesta naudanlihasta valmistettu kebab-lastu sopii erinomaisesti vaikkapa kiusauksiin, pizzan päälle tai muihin pikaruokiin. Kokeile valmistaa myös perinteinen kiusaus nyt kebab-lihalla!
Ainesosaluettelo
naudanliha (80 %), vesi, perunatärkkelys, mausteet (mustapippuri, sipuli, paprika, valkosipuli, cayenne, oregano, juustokumina), jodioitu suola, perunakuitu, dekstroosi, aromit, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Naudanlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Heti valmista syötäväksi tai käytä monipuolisesti ruuanlaitossa
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C