Kariniemen grillimakkara on valmistettu suomalaisesta antibioottivapaasta kananpojasta ja lihaa siinä on peräti 90%. Se on mehevä grillimakkara, jolle makua antaa aito lihaliemi. Nauti sellaisenaan grillattuna tai valmista kanaisa makkarakeitto tai -kastike. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.Lue lisää
Kariniemen grillimakkara on valmistettu suomalaisesta antibioottivapaasta kananpojasta ja lihaa siinä on peräti 90%. Se on mehevä grillimakkara, jolle makua antaa aito lihaliemi. Nauti sellaisenaan grillattuna tai valmista kanaisa makkarakeitto tai -kastike. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Ainesosaluettelo
suomalainen broilerinliha, kanaliemi (kananluut, vesi, sipuli, porkkana, suola, mausteet), vesi, jodioitu suola, mineraalisuola (kaliumkloridi, aromit), mausteet (mm. korianteri,valkosipuli), dekstroosi, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), aromit, säilöntäaine (E250). Makkarankuorena porsaansuoli. Lihapitoisuus 90%.
Käyttö-/valmistusohje
Makkarankuorena porsaansuoli.
Säilytysohje
alle +6 °C.