Tyylikkyydellään ja herkullisella maulla erottuvat HK Maakarit®-raakamakkarat, jotka on valmistettu suomalaisesta porsaanlihasta! HK Maakarit® Livornon Luigi on laadukas ja maukas raakamakkara, jonka makuun välimerellisen tuulahduksen tuovat yrtit kuten oregano, timjami ja rosmariini. Lihapitoisuus 90 %.Lue lisää
Tyylikkyydellään ja herkullisella maulla erottuvat HK Maakarit®-raakamakkarat, jotka on valmistettu suomalaisesta porsaanlihasta! HK Maakarit® Livornon Luigi on laadukas ja maukas raakamakkara, jonka makuun välimerellisen tuulahduksen tuovat yrtit kuten oregano, timjami ja rosmariini. Lihapitoisuus 90 %. Raakamakkara voidaan paistaa pannulla, uunissa tai grillissä. Kokeile raakamakkaraa myös paistettuna makkarapalleroina pastassa tai keitossa. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Ainesosaluettelo
suomalainen porsaanliha 90 %, vesi, jodioitu suola, mausteet (valkosipuli, oregano, timjami, korianteri, rosmariini), dekstroosi, väri (punajuurimehujauhe), aromit (mm. savu), stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Makkarankuorena lampaansuoli. LAKTOOSITON. GLUTEENITON. RUNSASPROTEIININEN.
Käyttö-/valmistusohje
VALMISTUS/KUUMENNUS: Paistaminen: Kypsennä makkaroita tilkassa ruokaöljyä miedossa lämmössä noin 10 - 15 min. Kääntele makkaroita kunnes ne saavat kauniin ruskean paistopinnan ja ovat kypsiä myös sisältä. Grillaaminen: Grillaa makkaroita miedossa lämmössä noin 10 - 15 min. Kääntele makkaroita kunnes ne saavat kauniin ruskean pinnan ja ovat kypsiä myös sisältä. Kypsennys uunissa: Lämmitä uuni n. + 175 °C. Kypsennä makkaroita noin 15 - 20 minuuttia. Käännä makkaroita kypsennyksen aikana.