Uunimakkara sopii tarjoiltavaksi perinteiseen tapaan tai vaikkapa grillattuna. Yksi makkara painaa noin 80 g.
Ainesosaluettelo
suomalainen koneellisesti erotettu broilerinliha, vesi, suomalainen liha (nauta, porsas), perunajauho, kamara, lihaproteiini, suolavalmiste (jodioitu suola, kaliumkloridi, Lue lisää
Uunimakkara sopii tarjoiltavaksi perinteiseen tapaan tai vaikkapa grillattuna. Yksi makkara painaa noin 80 g.
Ainesosaluettelo
suomalainen koneellisesti erotettu broilerinliha, vesi, suomalainen liha (nauta, porsas), perunajauho, kamara, lihaproteiini, suolavalmiste (jodioitu suola, kaliumkloridi, muunnettu tapiokatärkkelys, magnesiumsulfaatti, hiivauute), happamuudensäätöaineet (kaliumlaktaatti, E262), dekstroosi, stabilointiaine (E450), aromit (chili, korianteri, valkosipuli, kumina, paprika, valkopippuri, savu), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 26 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 62 %.
Säilytysohje
Säilytys alle + 6 ºC