Lihaisuudestaan tuttu Wilhelm-makkara, johon chili-sulatejuusto tuo tulisuutta ja mehevyyttä. Tästä maukkaasti herkusta valmistat vaikkapa astetta mausteisemman makkarapastan höystettynä lorauksella kermaa, tomaattipyrettä ja valkosipulia. Koristele parmesaanilla ja persiljalla.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, Lue lisää
Lihaisuudestaan tuttu Wilhelm-makkara, johon chili-sulatejuusto tuo tulisuutta ja mehevyyttä. Tästä maukkaasti herkusta valmistat vaikkapa astetta mausteisemman makkarapastan höystettynä lorauksella kermaa, tomaattipyrettä ja valkosipulia. Koristele parmesaanilla ja persiljalla.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, vesi, sulatejuusto 10 % (JUUSTO, vesi, sulatesuolat (E 452, E 331, E 339), VOI, suola), tomaattipyré, silava, jodioitu suola, mausteet (mm. paprika, jalapeno, valkopippuri, inkivääri), stabilointiaineet (E 1412, E 450), liivate, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, aromit (mm. muskottipähkinä), säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (sika). Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Maito , Laktoosi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C