Suomalaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu mustamakkara. Perinteiseen tapaan mustamakkara tarjoillaan puolukkahillon ja perunamuusin kera. Kokeilunhaluiset voivat testata mustamakkaraa myös vaikkapa mustamakkara-hotdogien tai mustamakkarapastan muodossa.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, Lue lisää
Suomalaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu mustamakkara. Perinteiseen tapaan mustamakkara tarjoillaan puolukkahillon ja perunamuusin kera. Kokeilunhaluiset voivat testata mustamakkaraa myös vaikkapa mustamakkara-hotdogien tai mustamakkarapastan muodossa.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, sianveri (32 %), naudan rasva, RUISJAUHO, vesi, naudan sidekudosproteiini, naudanliha, jodioitu suola, sipuli, stabilointiaine E 450, kamara, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (sika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ruis
Käyttö-/valmistusohje
Yhdistelmäuunin kuivapaistotoiminnolla 160°C, sisälämpö on +75°C. (Noin 15 minuuttia)
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C