Atrian Suomalaisesta sian-, naudan- ja broilerinlihasta valmistettu kuoreton valmiilla viillolla varustettu iso uunimakkara. Muusin kera tarjoiltuna uunimakkara on lounaspöydän klassikko. Tarjoa perinteisenä uunimakkarana juustokuorrutteella. Maustetuilla tomaattikastikkeilla saat uunimakkaraan vaihtelua.Lue lisää
Atrian Suomalaisesta sian-, naudan- ja broilerinlihasta valmistettu kuoreton valmiilla viillolla varustettu iso uunimakkara. Muusin kera tarjoiltuna uunimakkara on lounaspöydän klassikko. Tarjoa perinteisenä uunimakkarana juustokuorrutteella. Maustetuilla tomaattikastikkeilla saat uunimakkaraan vaihtelua.
Ainesosaluettelo
vesi, liha (viljaporsas, nauta, broileri), koneellisesti eroteltu siipikarjan- ja viljaporsaanliha (Suomi), silava, perunatärkkelys, siipikarjanrasva, jodioitu suola, kamara, perunakuitu, stabilointiaine E 450, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, naudan rasva, aromit (mm. paprika), säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaan-, naudan- ja broilerinlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Yhdistelmäuunin kuivapaistotoiminnolla 160°C, sisälämpö on +75°C. (Noin 15 minuuttia)
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C