Kipakampien makujen ystävälle sopii Atrian Hiillos Hotchili -grillimakkara, jonka sisältämä chili tuo lämpimän tulista potkua suomalaisten rakastamaan, suomalaisesta lihasta valmistettuun Hiillos-makkaraan. Kokeile Hiillos Hotchiliä myös vartaissa vaikkapa paprikan ja halloumin kera.
Ainesosaluettelo
liha Lue lisää
Kipakampien makujen ystävälle sopii Atrian Hiillos Hotchili -grillimakkara, jonka sisältämä chili tuo lämpimän tulista potkua suomalaisten rakastamaan, suomalaisesta lihasta valmistettuun Hiillos-makkaraan. Kokeile Hiillos Hotchiliä myös vartaissa vaikkapa paprikan ja halloumin kera.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta), vesi, perunatärkkelys, silava, kamara, jodioitu suola, mausteet (paprika, jalapeno), perunakuitu, stabilointiaine E 450, hapettumisenestoaine E 301, aromi chili, säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (sika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C