Atria Hiillos Grillimakkaran mausta kertoo, että se on säilynyt suomalaisten suursuosikkina jo yli 40 vuotta. Kokeile vaihteeksi Hiillosta myös nachonyyteissä eli kääri folionyyttiin makkaraa, nachoja, oliivi- ja jalapenoviipaleita sekä cheddarjuustokastiketta.
Ainesosaluettelo
liha Lue lisää
Atria Hiillos Grillimakkaran mausta kertoo, että se on säilynyt suomalaisten suursuosikkina jo yli 40 vuotta. Kokeile vaihteeksi Hiillosta myös nachonyyteissä eli kääri folionyyttiin makkaraa, nachoja, oliivi- ja jalapenoviipaleita sekä cheddarjuustokastiketta.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta), vesi, perunatärkkelys, silava, koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), kamara, naudan sidekudosproteiini, jodioitu suola, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan rasva, aromit, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (korianteri, valkosipuli, paprika), säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (sika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C