Suomalaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu Hiillos-makkarapihvi on maistuva valinta lounaalle tai hampurilaisen täytteeksi. Valmistat pihvin kätevästi joko uunissa, pannulla tai vaikkapa grillissä.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta), vesi, perunatärkkelys, Lue lisää
Suomalaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu Hiillos-makkarapihvi on maistuva valinta lounaalle tai hampurilaisen täytteeksi. Valmistat pihvin kätevästi joko uunissa, pannulla tai vaikkapa grillissä.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta), vesi, perunatärkkelys, silava, koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), kamara, naudan sidekudosproteiini, jodioitu suola, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan rasva, aromit, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (korianteri, valkosipuli, paprika), säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C