Artesaani-tuotteisiin kuuluva, suomalaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu lihaisa pieni makkara sopii ruokaisaan nälkään tai pikkusyötäväksi. Laadukkaat ja maukkaat makkarat maistuvat sellaisenaan, herkullisissa hodareissa sekä ruoka-annoksessa lihan tai kanan lisukkeena.
Ainesosaluettelo
liha Lue lisää
Artesaani-tuotteisiin kuuluva, suomalaisesta viljaporsaan- ja naudanlihasta valmistettu lihaisa pieni makkara sopii ruokaisaan nälkään tai pikkusyötäväksi. Laadukkaat ja maukkaat makkarat maistuvat sellaisenaan, herkullisissa hodareissa sekä ruoka-annoksessa lihan tai kanan lisukkeena.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta), vesi, silava, jodioitu suola, mausteet (viherpippuri, korianteri, valkopippuri, valkosipuli, meirami), dekstroosi, stabilointiaine E 450, aromit (mm. muskottipähkinä), hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (lammas). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi. Voimakassuolainen
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C