Balkan makkara on perinteinen lihaisa leikkelemakkara. Se maistuu erinomaiselta leivän päällä, leikkelepöydässä tai vaikka voileipäkakussa. Balkan makkara on voimakkaasti savustettu, mausteinen ja karkearakenteinen leikkelemakkara. Siinä on käytetty sekä sian-, naudan- että broilerinlihaa ja se on maustettu korianterilla, valkopippurilla ja paprikalla.Lue lisää
Balkan makkara on perinteinen lihaisa leikkelemakkara. Se maistuu erinomaiselta leivän päällä, leikkelepöydässä tai vaikka voileipäkakussa. Balkan makkara on voimakkaasti savustettu, mausteinen ja karkearakenteinen leikkelemakkara. Siinä on käytetty sekä sian-, naudan- että broilerinlihaa ja se on maustettu korianterilla, valkopippurilla ja paprikalla.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta), vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), jodioitu suola, perunakuitu, stabilointiaine E 450, mausteet (mm. korianteri, paprika), hapettumisenestoaine E 301, hydrolysoitu kasviproteiini (rapsi, maissi, auringonkukka), aromit (mm. muskottipähkinä), säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaan-, naudan- ja broilerinlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C