Atria Atrilli sopii paitsi grillimakkaraksi myös ruoanlaittoon. Kokeile Atrillia salaattipedillä ja grillaa kylkeen rapeita leipäpaloja ja mausta salaatti valkosipulista, sitruunasta, sinapista ja öljystä sekoitetulla kastikkeella. Atrilli on valmistettu kotimaisesta viljaporsaan- ja broilerinlihasta.Lue lisää
Atria Atrilli sopii paitsi grillimakkaraksi myös ruoanlaittoon. Kokeile Atrillia salaattipedillä ja grillaa kylkeen rapeita leipäpaloja ja mausta salaatti valkosipulista, sitruunasta, sinapista ja öljystä sekoitetulla kastikkeella. Atrilli on valmistettu kotimaisesta viljaporsaan- ja broilerinlihasta.
Ainesosaluettelo
vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), perunatärkkelys, liha (broileri, viljaporsas), siipikarjanrasva, kamara, silava, jodioitu suola, perunakuitu, stabilointiaine E 450, dekstroosi, hapettumisenestoaine E 301, aromit (mm. muskottipähkinä, paprika), säilöntäaine natriumnitriitti, luonnonsuoli (sika). Viljaporsaan- ja broilerinlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C