Atrian Suomalaisesta viljaporsaanlihasta valmistetuilla ja valmiiksi paloitelluilla nakkipaloilla valmistat niin keitot kuin kastikkeetkin käden käänteessä. Sopii myös pyttipannuun tai vaikka juures-nakkipannuun..
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, vesi, kamara, stabilointiaineet (E 1412, Lue lisää
Atrian Suomalaisesta viljaporsaanlihasta valmistetuilla ja valmiiksi paloitelluilla nakkipaloilla valmistat niin keitot kuin kastikkeetkin käden käänteessä. Sopii myös pyttipannuun tai vaikka juures-nakkipannuun..
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, vesi, kamara, stabilointiaineet (E 1412, E 450), jodioitu suola, dekstroosi, perunakuitu, savuaromi, mausteet (valkopippuri, inkivääri, paprika, maustepippuri), hapettumisenestoaine E 301, aromit, säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaanlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Yhdistelmäuuni, yhdistelmäpaisto 130°C, kosteus 30 %, sisälämpötila 75°C, 20 minuuttia.
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C