Makkararuoat ovat suomalaisten lounaslistojen kestosuosikkeja. Suomalaisesta sianlihasta valmistettu perinteinen ja herkullinen makkarakuutio on kätevä tuote ruoanlaittoon. Tuote soveltuu keittoihin, kastikkeisiin ja makkaraperunoihin.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, vesi, perunatärkkelys, Lue lisää
Makkararuoat ovat suomalaisten lounaslistojen kestosuosikkeja. Suomalaisesta sianlihasta valmistettu perinteinen ja herkullinen makkarakuutio on kätevä tuote ruoanlaittoon. Tuote soveltuu keittoihin, kastikkeisiin ja makkaraperunoihin.
Ainesosaluettelo
viljaporsaanliha, vesi, perunatärkkelys, naudanliha, silava, kamara, koneellisesti eroteltu viljaporsaanliha (Suomi), jodioitu suola, perunakuitu, stabilointiaine E 450, naudan sidekudosproteiini, dekstroosi, maltodekstriini, hapettumisenestoaine E 301, mausteet (korianteri, inkivääri, valkopippuri, fenkoli), säilöntäaine natriumnitriitti, aromit (mm. paprika). Viljaporsaan- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C