Atrian suomalaisesta broilerinlihasta valmistettu kevennetty versio nakista sisältää vähemmän rasvaa ja suolaa. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Broilerinakista valmistat tutut ja perinteiset nakkikastikkeet ja -keitot, mutta kokeile myös erikoisempaa broilerinakki-kaalipataa tai vaikkapa broilericurrya.Lue lisää
Atrian suomalaisesta broilerinlihasta valmistettu kevennetty versio nakista sisältää vähemmän rasvaa ja suolaa. Tuotteelle on myönnetty Sydänmerkki. Broilerinakista valmistat tutut ja perinteiset nakkikastikkeet ja -keitot, mutta kokeile myös erikoisempaa broilerinakki-kaalipataa tai vaikkapa broilericurrya. Nakki soveltuu myös sellaisenaan herkuteltavaksi, esimerkiksi uunissa, pannulla tai grillissä lämmitettynä.
Ainesosaluettelo
broilerinliha, vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), perunatärkkelys, siipikarjanrasva, jodioitu suola, perunakuitu, happamuudensäätöaine E 508, stabilointiaine E 450, dekstroosi, aromit (mm. paprika), hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Broilerinlihan alkuperä Suomi
Käyttö-/valmistusohje
Yhdistelmäuunin kuivapaistotoiminnolla 160°C, sisälämpö on +75°C. (Noin 10 minuuttia)
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C