Suomalaisesta viljaporsaan- ja broilerinlihasta valmistettu herkullinen ja kuoreton nakki perinteisesti perunasoseen kanssa tarjottavaksi. Kuoreton nakki sopii myös grillattavaksi päiväkoti- ja kouluikäisille. Nakkipiilo on perinteinen leivonnainen, johon kuoreton nakki on sopiva.
Ainesosaluettelo
vesi, Lue lisää
Suomalaisesta viljaporsaan- ja broilerinlihasta valmistettu herkullinen ja kuoreton nakki perinteisesti perunasoseen kanssa tarjottavaksi. Kuoreton nakki sopii myös grillattavaksi päiväkoti- ja kouluikäisille. Nakkipiilo on perinteinen leivonnainen, johon kuoreton nakki on sopiva.
Ainesosaluettelo
vesi, koneellisesti eroteltu siipikarjanliha (Suomi), perunatärkkelys, viljaporsaanliha, kamara, siipikarjanrasva, broilerinliha, jodioitu suola, silava, stabilointiaine E 450, savuaromi, dekstroosi, aromit (mm. paprika), hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaan- ja broilerinlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C