Balkan makkara on lihaisa ja perinteinen leikkelemakkara. Se maistuu erinomaiselta leivän päällä, leikkelepöydässä tai vaikka voileipäkakussa. Balkan makkara on voimakkaasti savustettu, mausteinen ja karkearakenteinen leikkelemakkara. Siinä on käytetty sekä sian-, naudan- että broilerinlihaa ja se on maustettu korianterilla, valkopippurilla ja paprikalla.Lue lisää
Balkan makkara on lihaisa ja perinteinen leikkelemakkara. Se maistuu erinomaiselta leivän päällä, leikkelepöydässä tai vaikka voileipäkakussa. Balkan makkara on voimakkaasti savustettu, mausteinen ja karkearakenteinen leikkelemakkara. Siinä on käytetty sekä sian-, naudan- että broilerinlihaa ja se on maustettu korianterilla, valkopippurilla ja paprikalla.
Ainesosaluettelo
liha (viljaporsas, nauta, broileri), vesi, stabilointiaineet (E 1412, E 450), jodioitu suola, dekstroosi, perunakuitu, aromit (mm. muskottipähkinä), mausteet (korianteri, paprika, mustapippuri, valkopippuri), hydrolysoitu kasviproteiini (rapsi, maissi, auringonkukka), hapettumisenestoaine E 301, säilöntäaine natriumnitriitti. Viljaporsaan-, broilerin- ja naudanlihan alkuperä Suomi
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C