Snellmanin meetvurstirouhe valmistetaan 100% suomalaisesta lihasta ja sopii käytettäväksi niin pizzoissa, kastikkeissa ja suolaisissa leivonnaisissa.
Ainesosaluettelo
Porsaanliha (alkuperä Suomi), silava (alkuperä Suomi), naudanliha (alkuperä Suomi), suola, glukoosi, mausteet (mustapippuri, Lue lisää
Snellmanin meetvurstirouhe valmistetaan 100% suomalaisesta lihasta ja sopii käytettäväksi niin pizzoissa, kastikkeissa ja suolaisissa leivonnaisissa.
Ainesosaluettelo
Porsaanliha (alkuperä Suomi), silava (alkuperä Suomi), naudanliha (alkuperä Suomi), suola, glukoosi, mausteet (mustapippuri, valkopippuri, valkosipuli, korianteri, chili, paprika), mausteuutteet (chili, korianteri, valkopippuri, mustapippuri, maustepippuri, paprika), punajuurijauhe, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaineet (E250, E252), aromit (liha, savuaromi).
Käyttö-/valmistusohje
Valmis nautittavaksi.
Säilytysohje
Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C