Snellmanilla ollaan valmistettu meetvurstia jo 50-luvulta lähtien, joten melko pitkät perinteet ja ammattitaito tekemiseen on totta. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista possua.Lue lisää
Snellmanilla ollaan valmistettu meetvurstia jo 50-luvulta lähtien, joten melko pitkät perinteet ja ammattitaito tekemiseen on totta. Tarkkaa käsityötähän tämä edelleen on, jotta saadaan maku kohdalleen ja rakenteesta tulee sopivan tasaista. Meidän meetvursteissa ei ole hevosenlihaa, vaan suomalaista possua. Savustukseen käytetään leppä- ja koivulastuja ja pitkä jälkikypsytys viimeistelee meetvurstin maun.
Ainesosaluettelo
Porsaanliha, silava, suola, glukoosi, mausteet (musta- ja valkopippuri, korianteri, chili), mausteuutteet (musta- ja valkopippuri, chili, korianteri), hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaineet (E250, E252). Lihan alkuperä Suomi.
Käyttö-/valmistusohje
Valmis nautittavaksi.
Säilytysohje
Säilytetään jääkaapissa +2-+6 °C