Olutmakkara on alun perin baijerilainen makkaralaatu, joka valmistetaan suolaamalla ja kuivaamalla. Makkara ei sisällä olutta, vaan se on tarkoitettu oluen kanssa tarjottavaksi naposteltavaksi. Cheddarilla ja jalapenolla maustettu Ridderheimsin olutmakkara sopii hyvin yhteen oluiden kanssa. Huoneenlämmössä säilyvä olutmakkara on myös erinomainen välipala ja retkieväs.Lue lisää
Olutmakkara on alun perin baijerilainen makkaralaatu, joka valmistetaan suolaamalla ja kuivaamalla. Makkara ei sisällä olutta, vaan se on tarkoitettu oluen kanssa tarjottavaksi naposteltavaksi. Cheddarilla ja jalapenolla maustettu Ridderheimsin olutmakkara sopii hyvin yhteen oluiden kanssa. Huoneenlämmössä säilyvä olutmakkara on myös erinomainen välipala ja retkieväs.
Ainesosaluettelo
sianliha, cheddar JUUSTO (13%) (MAITO, suola, juoksute, väriaine (E160b)), suola, vihreä jalapeno, mausteet (valkopippuri, paprikajauhe, cayennepippuri, mustapippuri, lipstikka, korianteri), dekstroosi, sokeri, valkosipuli, paprikauute, hapettumisenestoaineet (E301, E392), säilöntäaine (E250). 100 g valmista tuotetta on käytetty 145 g lihaa.
Allergeenit
Sisältää: Maito , Laktoosi
Säilytysohje
Säilytys huoneenlämmössä