Tuoppi 5 kg Saaristolaisleipä jauhoseoksessa on valmiina kaikki raaka-aineet hiivaa lukuun ottamatta. Perinteisen makean saaristolaisleivän valmistaminen on nopeaa ja onnistuu varmasti. Pakkauksen ohjeen mukaan leivottu leipä on kostea, täyteläinen ja lisäksi laktoositon, maidoton, runsaskuituinen, vegaaninen ja vähäsuolainen.Lue lisää
Tuoppi 5 kg Saaristolaisleipä jauhoseoksessa on valmiina kaikki raaka-aineet hiivaa lukuun ottamatta. Perinteisen makean saaristolaisleivän valmistaminen on nopeaa ja onnistuu varmasti. Pakkauksen ohjeen mukaan leivottu leipä on kostea, täyteläinen ja lisäksi laktoositon, maidoton, runsaskuituinen, vegaaninen ja vähäsuolainen. Valmista jauhoseosta käyttämällä tarvitaan vain kaksi raaka-ainetta ja aikaa 2 tuntia.
Ainesosaluettelo
VEHNÄjauho, sokeri, RUISmallas, RUISjauho, ruokosokerisiirappi, KAURAlese, maltodekstriini, suola
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Ruis, Kaura
Käyttö-/valmistusohje
5,000 kg Tuoppi saaristolaisleipä jauhoseos 0,110 kg kuivahiiva 3,250 kg vesi öljyä vuokien voiteluun Sekoita kuivahiiva jauhoseoksen joukkoon. Lisää lämmin (40 - 42 °C) vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Voitele 10 kpl 1,5 litran vetoista leipävuokaa. Jaa taikina vuokiin (n. 0,690 kg / vuoka). Nostata 30 minuuttia ja paista 175°C uunissa 50-60 minuuttia.
10 leipää: 5,0 kg Tuoppi Saaristolaisleipä jauhoseos, 0,110 kg kuivahiiva, 3,250 kg vesi, öljyä vuokien voiteluun. Sekoita kuivahiiva jauhoseoksen joukkoon. Lisää lämmin (40-42 °C) vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Voitele 10 kpl 1,5 l vetoista leipävuokaa. Jaa taikina vuokiin (n. 0,690 kg / vuoka). Nostata 30 minuuttia ja paista 175 °C:ssa n. 50 - 60 min. Kumoa hieman jäähtyneet leivät vuoista ja anna jäähtyä kunnolla ennen leikkaamista.
Säilytysohje
Kuivassa ja huoneenlämmössä