Tuoppi Maustekakku jauhoseoksessa on yhden kakun leivontaan tarvittavat kuivat aineet. Lisäksi tarvitaan vain 1 dl öljyä ja 2,5 dl vettä. Maultaan perinteinen mausteinen kakku. Mehevää makua ja suutuntumaa tuo kuivattu omena ja manteli. Jauhoseoksessa on 10 % suomalaista ruista - täysjyväruista jauhona, makeana maltaana ja hiutaleena.Lue lisää
Tuoppi Maustekakku jauhoseoksessa on yhden kakun leivontaan tarvittavat kuivat aineet. Lisäksi tarvitaan vain 1 dl öljyä ja 2,5 dl vettä. Maultaan perinteinen mausteinen kakku. Mehevää makua ja suutuntumaa tuo kuivattu omena ja manteli. Jauhoseoksessa on 10 % suomalaista ruista - täysjyväruista jauhona, makeana maltaana ja hiutaleena. Kakku valmistuu alle tunnissa.
Ainesosaluettelo
Sokeri, VEHNÄjauho, omenapala (omena, NATRIUMDISULFIITTI) (7,31 %), MANTELIrouhe (6,3 %), täysjyväRUISjauho, KANANMUNAjauhe, kuiva fariinisokeri (sakkaroosi, maltodekstriini, tomusokeri perunatärkkelyksellä, ruokosokerisiirappi), RUISmallas (3,6 %), RUIShiutale, nostatusaine (sooda), kaneli, suola, kardemumma, inkivääri
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Ruis, Pähkinät , Mantelit, Rikkidioksidi ja sulfiitit, Muna
Käyttö-/valmistusohje
Lisää jauhoseokseen vesi (2,5 dl) ja öljy (1 dl). Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan (Ø 20 cm tai 1,2 L) Paista 175 °C:ssa n. 45 min, kunnes kakku irtoaa vuoan reunoista. Kumoa valmis kakku jäähtymään.
Säilytysohje
Kuivassa ja huoneenlämmössä