Rapeaksi paneroitu ja maistuvaksi maustettu broilerin fileesuikale. Kätevä irtopakaste dippaukseen, salaattiin tai patongin väliin.
Ainesosaluettelo
Broilerin rintafilee 69%, vesi, leivitys (VEHNÄjauho, tärkkelys: tapioka, maissi, muunnettu maissi, VEHNÄgluteeni, suola, nostatusaineet: Lue lisää
Rapeaksi paneroitu ja maistuvaksi maustettu broilerin fileesuikale. Kätevä irtopakaste dippaukseen, salaattiin tai patongin väliin.
Ainesosaluettelo
Broilerin rintafilee 69%, vesi, leivitys (VEHNÄjauho, tärkkelys: tapioka, maissi, muunnettu maissi, VEHNÄgluteeni, suola, nostatusaineet: natriumpyrofosfaatti, natriumkarbonaatti (E 500), hiivauute, mausteet: chilipippuri (0,2%), mustapippuri, sipuli, valkosipuli, happamuudensäätöaine sitruunahappo (E 330), väri paprikauute, uutteet: paprika (0,008%), chilipippuri, dekstroosi, luonnollinen aromi paprika), vesi, suola, mausteet: valkopippuri, chilipippuri (0,08%), valkosipuli, sipuli, puhdistettu auringonkukkaöljy, aromit: paprika, mustapippuri, SELLERI, mausteet: fenkoli, valkosipuli, stabilointiaine natriumpyrofosfaatti, antioksidantti natriumerytorbaatti (E 316).
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä, Selleri
Saattaa sisältää: Sinappi, Muna, Maito , Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Pannulla: Aseta tuote pannulle kuumaan öljyyn, sulje kansi ja lämmitä keskilämmöllä vähintään 4 minuuttia välillä käännellen. Uuni: Esilämmitä uuni 180 °C:seen. Laita tuote leivinpaperille uunipellille, kuumenna uunissa 180°C:ssa vähintään 5-7 min, käännä kerran kypsennyksen aikana. Rasvakeitin: Laita tuote rasvakeittimeen (esilämmitetty 180 °C:seen). Keitä 3-4 minuuttia, kunnes tuote on kullanruskea. Air Fryer: Aseta lämpötila 200°C:seen ja kypsennä 5-6 minuuttia. Ravista kypsennysajan puolivälissä.
Säilytysohje
Säilytys: vähintään -18°C.