Broilerin fileepaloista koostettu ja rapeaksi paneroitu goujon. Tuote on tasapainoinen 50g mikä tekee annospainon laskemisesta helppoa. Kätevä irtopakaste dippaukseen, salaattiin tai patongin väliin.
Ainesosaluettelo
Broilerin filee 61%, leivitetty (maissihiutaleet, VEHNÄJAUHO, vesi, Lue lisää
Broilerin fileepaloista koostettu ja rapeaksi paneroitu goujon. Tuote on tasapainoinen 50g mikä tekee annospainon laskemisesta helppoa. Kätevä irtopakaste dippaukseen, salaattiin tai patongin väliin.
Ainesosaluettelo
Broilerin filee 61%, leivitetty (maissihiutaleet, VEHNÄJAUHO, vesi, tärkkelys: tapioka, VEHNÄ, modifioitu VEHNÄ, VEHNÄgluteeni, suola, leivinjauhe: pyrofosfaatti, natriumkarbonaatti (E 500), ammoniumkarbonaatti, sipulijauhe, auringonkukkaöljy, sokeri, kuivatut kasvikset : tomaatit, valkosipuli yrtit ja mausteet: mustapippuri, paprika, chilipippuri, persilja,glukoosisiirappi, makuhiivauute, paprikauute, väriaine paprikauute, happamuudensäätöaine sitruunahappo (E 330)), vesi, suola, perunatärkkelys, VEHNÄkuitu, stabilointiaine pyrofosfaatti, antioksidantti iso-askorbinaatti, dekstroosi, arominvahvenne mononatriumglumaatti (E 621), luonnollinen aromi - kana, paprikauute, inkivääri.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Saattaa sisältää: Sinappi, Muna, Selleri, Maito , Soijapavut
Käyttö-/valmistusohje
Pannulla: Aseta tuote pannulle kuumaan öljyyn, sulje kansi ja lämmitä keskilämmöllä vähintään 5 minuuttia välillä käännellen. Uuni: Esilämmitä uuni 180 °C:seen. Laita tuote leivinpaperille uunipellille, kuumenna uunissa 180°C:ssa vähintään 10 min, käännä kerran kypsennyksen aikana. Rasvakeitin: Laita tuote rasvakeittimeen (esilämmitetty 180 °C:seen). Keitä 4-6 minuuttia, kunnes tuote on kullanruskea. Air Fryer: Aseta lämpötila 200°C:seen ja kypsennä 10 minuuttia. Ravista kypsennysajan puolivälissä.
Säilytysohje
Säilytys: vähintään -18°C.