Rapeaksi paneroitu vastuullisesti kalastettu kampelafilee bearnaise-kastikkeella. Esikypsennetty kala on erittäin helppo valmistaa ja sopii paistamiseen uunissa, pannulla tai airfryerissä.
Ainesosaluettelo
JAPANINHIETAKAMPELA* (Limanda Aspera) 40,5 %, VEHNÄJAUHO, bearnaisekastike 15 % [vesi, Lue lisää
Rapeaksi paneroitu vastuullisesti kalastettu kampelafilee bearnaise-kastikkeella. Esikypsennetty kala on erittäin helppo valmistaa ja sopii paistamiseen uunissa, pannulla tai airfryerissä.
Ainesosaluettelo
JAPANINHIETAKAMPELA* (Limanda Aspera) 40,5 %, VEHNÄJAUHO, bearnaisekastike 15 % [vesi, VOI, muunnettu tärkkelys (peruna), maltodekstriini (maissi), suola, rasvaton MAITOJAUHE, rapsiöljy, riisitärkkelys, KANANMUNANKELTUAINEN, emulgointiaine (E322, auringonkukka), rakuuna, happamuudensäätöaine (E330), valkoviinietikka, sakeuttamisaine (E412), valkopippuri, maissitärkkelys, luontainen aromi, väri (E141)], vesi, rapsiöljy, suola, hiiva.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Muna, Kala, Maito , Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Tuote kuumennettava kauttaaltaan ennen tarjoilua. Valmistus - Uppopaisto: Paista jäisiä kalapaloja 180°C öljyssä 4-6 minuuttia kunnes ovat kullankeltaisia. Paistinpannu: Laita öljyä paistinpannulle. Paista kalafileet keskilämmöllä noin 9-11 minuuttia. Kääntele silloin tällöin. Uuni: Lämmitä uuni 220°C. (kiertoilmauuni 200°C). Paista jäiset kalat uunin kestävässä vuoassa tai uunipellillä leivinpaperin päällä 19-21 minuuttia.
Säilytysohje
Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Kun tuote on sulatettu, sen säilyvyysaika on max 7 °C enintään 2 päivää, edellyttäen, että se on asianmukaisesti pakattu.