"Risella Tumma Puuroriisi on puhdistettu, kevyesti hiottu riisi, joka sisältää kuitua. Riisi sopii hyvin kaikkiin perinteisiin riisiruokiin, niin jouluna suosittuun riisipuuroon, kaalikääryleisiin, karjalanpiirakoihin tai lisäkkeeksi. Tumman puuroriisin kuitupitoisuus on suurempi kuin tavallisen Lue lisää
"Risella Tumma Puuroriisi on puhdistettu, kevyesti hiottu riisi, joka sisältää kuitua. Riisi sopii hyvin kaikkiin perinteisiin riisiruokiin, niin jouluna suosittuun riisipuuroon, kaalikääryleisiin, karjalanpiirakoihin tai lisäkkeeksi. Tumman puuroriisin kuitupitoisuus on suurempi kuin tavallisen valkoisen puuroriisin, mutta siitä valmistuu silti uskomattoman kauniin valkoinen riisipuuro! Risella tumma puuroriisi on gluteenitonta. VALMISTUS: RIISIPUURO 4:lle: 2dl vettä, 1 L maitoa ja 2 dl tummaa puuroriisiä + 0,5tl suolaa. Kiehauta 2 dl vettä teflon- tai puurokattilassa, lisää 2 dl Puuroriisiä ja noin 0,5 tl suolaa. Anna kiehua pari minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää litra maitoa ja keitä hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen noin 40 minuuttia. LISÄKERIISI 4 annosta: 7 dl vettä, 3 dl tummaa puuroriisiä + suolaa 0,5tl. Lisää riisi ja suola kiehuvaan veteen. Keitä 15-20 min. Sekoita välillä. "
Ainesosaluettelo
Riisi
Käyttö-/valmistusohje
VALMISTUS: RIISIPUURO 4:lle: 2dl vettä, 1 L maitoa ja 2 dl puuroriisiä + 0,5tl suolaa. Kiehauta 2 dl vettä teflon- tai puurokattilassa, lisää 2 dl Puuroriisiä ja noin 0,5 tl suolaa. Anna kiehua pari minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää litra maitoa ja keitä hiljalleen kannen alla välillä sekoittaen noin 40 minuuttia. LISÄKERIISI 4 annosta: 7 dl vettä, 3 dl puuroriisiä + suolaa 0,5tl. Lisää riisi ja suola kiehuvaan veteen. Keitä 15-20 min. Sekoita välillä. Voit halutessasi maustaa riisin liemikuutiolla jolloin suolaa ei tarvita.