Myllyn Paras Tumma Makaroni valmistetaan Suomessa hiivaleipävehnäjauhosta. Muotona perinteinen sarvimakaroni. Sopii hyvin kaikkiin makaroniruokiin, esimerkiksi makaronilaatikkoon ja bolognesekastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Ainesosaluettelo
HIIVALEIPÄVEHNÄJAUHO (Suomi), vesi.
Lue lisää
Myllyn Paras Tumma Makaroni valmistetaan Suomessa hiivaleipävehnäjauhosta. Muotona perinteinen sarvimakaroni. Sopii hyvin kaikkiin makaroniruokiin, esimerkiksi makaronilaatikkoon ja bolognesekastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Ainesosaluettelo
HIIVALEIPÄVEHNÄJAUHO (Suomi), vesi.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Käyttö-/valmistusohje
Perinteinen keitto-ohje: Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja makaronit. Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä 9 - 11 min. Valuta lävikössä. Jos käytät makaronia laatikoihin, paistoksiin tai lämminsäilytyksessä, lyhennä keittoaikaa hieman. Höyrykeiton ohje: Mittaa 2 litraa (n. 1,3 kg) makaronia, 0,5 dl (45 g) rypsiöljyä ja 1 rkl (15 g) suolaa GN 1/1-65mm -vuokaan. Juuri ennen kuin laitat vuoan 100 °C:een höyrystettyyn uuniin, lisää 2 litraa vettä ja sekoita. Höyrykeitä n. 17 minuuttia. Sekoita ja anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Mikäli käytät lämpösäilytystä, kypsennä pastaa muutama minuutti vähemmän ja sekoita pasta ennen kuin laitat sen lämpösäilytykseen. Huomioi että pastan rakenne ei kestä pitkää lämpösäilytystä.
Säilytysohje
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.