Myllyn Paras Raketti Spagetti valmistetaan Suomessa durumvehnäjauhosta ja vehnäkuidusta. Muotona lyhyt spagetti. Sopii hyvin monenlaisiin pastaruokiin, esimerkiksi salaatteihin, patoihin, paistoksiin, keittoihin ja lisäkkeeksi kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Ainesosaluettelo
DURUMVEHNÄJAUHO, VEHNÄKUITU, vesi.Lue lisää
Myllyn Paras Raketti Spagetti valmistetaan Suomessa durumvehnäjauhosta ja vehnäkuidusta. Muotona lyhyt spagetti. Sopii hyvin monenlaisiin pastaruokiin, esimerkiksi salaatteihin, patoihin, paistoksiin, keittoihin ja lisäkkeeksi kastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Ainesosaluettelo
DURUMVEHNÄJAUHO, VEHNÄKUITU, vesi.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Perinteinen keitto-ohje: Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää suola ja spagetit. Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä 5 - 7 min. Valuta lävikössä. Jos käytät pastaa laatikoihin, paistoksiin tai lämminsäilytyksessä, lyhennä keittoaikaa hieman. Höyrykeiton ohje: Mittaa 2 litraa (n. 1 kg) spagettia, 0,5 dl (45 g) rypsiöljyä ja 1/2 rkl (7,5 g) suolaa GN 1/1-65 mm -vuokaan. Juuri ennen kuin laitat vuoan 100 °C:een höyrystettyyn uuniin, lisää 2 litraa vettä ja sekoita. Höyrykeitä n. 11 minuuttia. Sekoita ja valuta spagetit tarvittaessa. Mikäli käytät lämpösäilytystä, kypsennä pastaa muutama minuutti vähemmän ja sekoita pasta ennen kuin laitat sen lämpösäilytykseen. Huomioi että pastan rakenne ei kestä pitkää lämpösäilytystä.
Säilytysohje
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.