Myllyn Paras Makaroni valmistetaan Suomessa vehnäjauhosta, durumvehnäjauhosta ja vehnäkuidusta. Muotona perinteinen sarvimakaroni. Sopii hyvin kaikkiin makaroniruokiin, esimerkiksi makaronilaatikkoon ja bolognesekastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, DURUMVEHNÄJAUHO, VEHNÄKUITU, vesi.Lue lisää
Myllyn Paras Makaroni valmistetaan Suomessa vehnäjauhosta, durumvehnäjauhosta ja vehnäkuidusta. Muotona perinteinen sarvimakaroni. Sopii hyvin kaikkiin makaroniruokiin, esimerkiksi makaronilaatikkoon ja bolognesekastikkeen kanssa tarjoiltavaksi.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO, DURUMVEHNÄJAUHO, VEHNÄKUITU, vesi.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä
Käyttö-/valmistusohje
Perinteinen keitto-ohje: Kuumenna n. 5 litraa vettä kiehuvaksi, lisää suola ja 1 kg makaronia. Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä 9 - 11 min. Valuta lävikössä. Jos käytät makaronia laatikoihin, paistoksiin tai lämminsäilytyksessä, lyhennä keittoaikaa hieman. Höyrykeiton ohje: Mittaa 2 litraa (n. 1,3 kg) makaronia, 0,5 dl (45 g) rypsiöljyä ja 1 rkl (15 g) suolaa GN 1/1-65mm -vuokaan. Juuri ennen kuin laitat vuoan 100 °C:een höyrystettyyn uuniin, lisää 2 litraa vettä ja sekoita. Höyrykeitä n. 17 minuuttia. Sekoita ja anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Mikäli käytät lämpösäilytystä, kypsennä pastaa muutama minuutti vähemmän ja sekoita pasta ennen kuin laitat sen lämpösäilytykseen. Huomioi, että pastan rakenne ei kestä pitkää lämpösäilytystä.
Säilytysohje
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.