o Mantelijauhe on hieman karkearakenteisempaa kuin mantelijauho o Mantelijauhe on oiva raaka-aine gluteenittomaan-, viljattomaan-, raaka-, vähähiilihydraattiseen- ja ketogeeniseen leivontaan o Mantelijauhe sitoo itseensä hyvin vettä ja rasvaa ja tekee tuotteista mehukkaita ja ilmavia o Mantelijauhetta Lue lisää
o Mantelijauhe on hieman karkearakenteisempaa kuin mantelijauho o Mantelijauhe on oiva raaka-aine gluteenittomaan-, viljattomaan-, raaka-, vähähiilihydraattiseen- ja ketogeeniseen leivontaan o Mantelijauhe sitoo itseensä hyvin vettä ja rasvaa ja tekee tuotteista mehukkaita ja ilmavia o Mantelijauhetta voi käyttää myös kypsentämättömissä leivonnaisissa o Mantelijauhe ei muodosta sitkoa, joten se ei yksistään käy hiivalla nostatettaviin tuotteisiin (apuna sitkoa jäljittelemään voi käyttää esim. tärkkelyksiä ja psyllium -jauhetta) Mantelijauhe soveltuu esim: o macaronssien leivontaan o gluteenittomiin leipiin o ketogeenisiin leivonnaisiin o kakkupohjiin o pikkuleipien leivontaan o runebergin torttuihin o piirakoihin o kääretorttuihin o kokeile myös kuidun lähteeksi esim. smoothieen
Ainesosaluettelo
MANTELI
Allergeenit
Sisältää: Pähkinät , Mantelit
Saattaa sisältää: Maapähkinä, Soijapavut, Seesaminsiemenet, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä