Myllyn Paras Neljän Viljan Pikahiutaleet valmistetaan hyvälaatuisista rukiin-, vehnän-, kauran- ja ohranjyvistä, jotka leikataan, höyrytetänä, sekoitetaan ja litistetään ohuiksi hiutaleiksi. Sopii hyvin puurojen, välipalojen ja jälkiruokien valmistukseen. Antaa maukkatta leivonnaisiin: sämpylöihin, leipiin ja rieskoihin.Lue lisää
Myllyn Paras Neljän Viljan Pikahiutaleet valmistetaan hyvälaatuisista rukiin-, vehnän-, kauran- ja ohranjyvistä, jotka leikataan, höyrytetänä, sekoitetaan ja litistetään ohuiksi hiutaleiksi. Sopii hyvin puurojen, välipalojen ja jälkiruokien valmistukseen. Antaa maukkatta leivonnaisiin: sämpylöihin, leipiin ja rieskoihin. Sopii myös käytettäväksi sellaisenaan esim. viilin tai jogurtin kanssa tai myselihin.
Ainesosaluettelo
täysjyväRUIS, -VEHNÄ, -KAURA ja -OHRA.
Allergeenit
Sisältää: Vehnä, Ohra, Kaura, Ruis, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet
Käyttö-/valmistusohje
1 l vettä, maitoa tai sokeroitua mehua, 5 dl Neljän viljan pikahiutaleita, (suolaa tai sokeria). Kuumenna neste kiehuvaksi. Lisää hiutaleet ja keitä n. 1 min. Anna hautua kannen alla parisen minuuttia. Mausta halutessasi suolalla tai sokerilla.
Säilytysohje
Säilytettävä kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.