Filos viininlehtikääryleet on valmistettu pehmeistä viininlehdistä, joiden sisälle on kääräisty yrteillä maustettua riisiä. Viininlehtikääryleet ovat tuttu ruoka kreikkalaisissa tavernoissa, ja niitä voi tarjoilla pääruokana, aterian lisukkeena ja illanistujaisten herkkuna. Viininlehtikääryleet Lue lisää
Filos viininlehtikääryleet on valmistettu pehmeistä viininlehdistä, joiden sisälle on kääräisty yrteillä maustettua riisiä. Viininlehtikääryleet ovat tuttu ruoka kreikkalaisissa tavernoissa, ja niitä voi tarjoilla pääruokana, aterian lisukkeena ja illanistujaisten herkkuna. Viininlehtikääryleet tarjoillaan usein huoneenlämpöisinä, mutta voit mainosti myös lämmittää ne mikrossa tai kattilassa. Jos lämmität kääryleet kattilassa, laita kattilan pohjalle hiukan vettä. Kääryleet maistuvat erittäin hyvin jogurtin kanssa. Purista myös hiukan sitruunan mehua päälle, niin saat makuelämyksestä täydellisen.
Ainesosaluettelo
Riisi (keitetty) 60%, vesi, viininlehti 15%, sipuli, soijaöljy, auringonkukkaöljy, suola, tilli, viherminttu, mustapippuri, happo: sitruunahappo.
Käyttö-/valmistusohje
Valmiita nautittavaksi sellaisenaan.
Säilytysohje
Säilytys kuivassa ja viileässä. Säilyy avattuna jääkaapissa 3 päivää.