Poco Locon laadukkaat Dürüm- vehnätortillat ovat maukkaita ja ohuita rakenteeltaan ja kestävät hyvin taittamista halkeilematta. Dürüm- vehnätortilloja voi käyttää esimerkiksi wrappien valmistukseen.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (60%), vesi, kasviöljyt ja rasvat (palmu, rypsi, vaihtelevina Lue lisää
Poco Locon laadukkaat Dürüm- vehnätortillat ovat maukkaita ja ohuita rakenteeltaan ja kestävät hyvin taittamista halkeilematta. Dürüm- vehnätortilloja voi käyttää esimerkiksi wrappien valmistukseen.
Ainesosaluettelo
VEHNÄJAUHO (60%), vesi, kasviöljyt ja rasvat (palmu, rypsi, vaihtelevina osuuksina), stabilointiaineet: E422, E412, VEHNÄGLUTEENI, suola, gram-jauho, nostatusaineet: E500, E450, sokeri, glukoosisiirappi, happo: E296, mallas (VEHNÄÄ, OHRA), emulgointiaineet: E471, säilöntäaineet: E282, E202, KAURAJAUHO, hiiva, jauhonparanne: E920.
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Kaura, Vehnä
Säilytysohje
Säilytetään huoneenlämmössä. Säilyvyys avattuna: enintään 3 päivää jääkaapissasuljetussa pakkauksessa.