Sitruunakakkupala on raikkaan sitruunainen vegaaninen herkku. Pehmeässä, kuohkeassa "hiekkakakku" pohjassa on raikkaita sitruunaraitoja antamassa makua ja näköä, jonka tomusokeri viimeistelee. Kakkulevy on valmiiksi paloiteltu 24 x n. 63 g paloihin.
Ainesosaluettelo
vesi, sokeri, VEHNÄjauho, Lue lisää
Sitruunakakkupala on raikkaan sitruunainen vegaaninen herkku. Pehmeässä, kuohkeassa "hiekkakakku" pohjassa on raikkaita sitruunaraitoja antamassa makua ja näköä, jonka tomusokeri viimeistelee. Kakkulevy on valmiiksi paloiteltu 24 x n. 63 g paloihin.
Ainesosaluettelo
vesi, sokeri, VEHNÄjauho, rypsiöljy, VEHNÄtärkkelys, sitruunamehu3 % (tiivisteestä) tiivistetty SOIJAproteiini, modifioitu tärkkelys, glukoosi-fruktoosisiirappi, kasvirasvat (kookosrasva, Intialaisen salpuun siemenistä valmistettu kasvivoi), dekstroosi, nostatus aineet (E450, E500), mannasuurimo (VEHNÄ), suola, emulgointiaineet (E471), luonnolliset aromit, happamuudensäätöaineet (E331, E332, E300), stabilointiaine (E407, E415), perunatärkkelys, elintarvikeväri (saflorituute), hyytelöimisaine (E440), happo (E330). Saattaa sisältää PÄHKINÄÄ, MAAPÄHKINÄÄ, MAITOA ja MUNIA!
Allergeenit
Sisältää: Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Soijapavut, Vehnä
Saattaa sisältää: Muna, Maapähkinä, Maito , Pähkinät , Mantelit, Hasselpähkinä, Cashewpähkinä, Saksanpähkinä, Pekaanipähkinä, Parapähkinä, Pistaasipähkinä, Macadamia-pähkinä
Käyttö-/valmistusohje
Sulata mieluiten jääkaapissa, koko levy n. 2 h. Säilyvyys 2 vrk.
Poista tuote pakkauksesta. Sulata huoneenlämmössä (21°C - 22°C) koko kakkua n. 2 h. Säilytä tuote jääkaapissa ja käytä 48 h kuluessa.
Säilytysohje
Pakaste. Säilytetään -18°C tai alle. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. Sulatetut tuotteet säilytettävä viileässä.