Salliselta paistonkestävää vaniljakreemiä käytetään pullien, viinereiden, leivosten sekä täytekakkujen täytteenä. Tuote on paistonkestävä, laktoositon, gluteeniton. Vaniljakreemijauheen sekoitussuhde: 200 g kreemijauhetta 6 dl:aan kylmää vettä. Valmista vaniljakreemiä voidaan sekoittaa kermavaahdon sekaan.Lue lisää
Salliselta paistonkestävää vaniljakreemiä käytetään pullien, viinereiden, leivosten sekä täytekakkujen täytteenä. Tuote on paistonkestävä, laktoositon, gluteeniton. Vaniljakreemijauheen sekoitussuhde: 200 g kreemijauhetta 6 dl:aan kylmää vettä. Valmista vaniljakreemiä voidaan sekoittaa kermavaahdon sekaan. Esim. puolet vaniljakreemiä, puolet kermavaahtoa. Valmistettu Suomessa.
Ainesosaluettelo
Sokeri, modifioitu perunatärkkelys, kovetettu kasvirasva ( kookos, glukoosisiirappi, MAITOPROTEIINI, stabilointiaine E451 ), sakeuttamisainevalmiste ( E404, E450, E339 ), riisitärkkelys, suola, aromit (vanilja, vanilliini), väri (E160a).
Allergeenit
Sisältää: Maito
Käyttö-/valmistusohje
Sekoita 330g jauhetta 1 litraan vettä ja vispaa noin 5-10min.
Säilytysohje
Voidaan säilyttää huoneenlämmössä. Tuote on paistonkestävä, laktoositon, gluteeniton.