Voimakkaan makunsa ansiosta normaalisuolaisia liemiä voidaan käyttää lähes kaikkeen ruonavalmistukseen missä tahansa ruoanvalmistuksen vaiheessa. Liemet ovat helppoja annostella ja ne liukenevat nopeasti kuumaan veteen. Mausta helposti keitot, kastikkeet, vuokaruoat. Kokeile myös esim. lihojen marinointiin ja ranskanperunoiden maustamiseen.Lue lisää
Voimakkaan makunsa ansiosta normaalisuolaisia liemiä voidaan käyttää lähes kaikkeen ruonavalmistukseen missä tahansa ruoanvalmistuksen vaiheessa. Liemet ovat helppoja annostella ja ne liukenevat nopeasti kuumaan veteen. Mausta helposti keitot, kastikkeet, vuokaruoat. Kokeile myös esim. lihojen marinointiin ja ranskanperunoiden maustamiseen.
Ainesosaluettelo
Suola, aromit, maltodekstriini, hiivauute, sokeri, naudanlihaliemijauhe (naudanluut) 2,0%, perunatärkkelys, sipulijauhe, karamellisiirappi, naudanlihajauhe (naudanliha, suola) 1,0%, kurkuma, pippuri. Valmiin liemen suolapitoisuus on 0,7%.
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus: Sekoita liemiainekset kiehuvaan veteen.
Sekoita liemiainekset kiehuvaan veteen. Annostelu: Jauhetta 15 g Vettä 1 L Valmista lientä 1 L Jauhetta 1,3 kg Vettä 87 L Valmista lientä 87 L
Säilytysohje
Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä.