Knorr Professional Vähäsuolaiset liemet tarjoavat hallittua suolapitoisuutta ilman kompromisseja maun tai käyttöominaisuuksien suhteen. Ihanteellinen valinta silloin, kun ruoan tasalaatuisuus ja terveyden huomioiminen ovat keskiössä. Vähäsuolaisissa liemissä on käytetty aitoja raaka-aineita ja ne eivät sisällä E-koodeja tai hiivauutetta.Lue lisää
Knorr Professional Vähäsuolaiset liemet tarjoavat hallittua suolapitoisuutta ilman kompromisseja maun tai käyttöominaisuuksien suhteen. Ihanteellinen valinta silloin, kun ruoan tasalaatuisuus ja terveyden huomioiminen ovat keskiössä. Vähäsuolaisissa liemissä on käytetty aitoja raaka-aineita ja ne eivät sisällä E-koodeja tai hiivauutetta.
Ainesosaluettelo
Naudanlihaliemijauhe 32% (naudanluut), suola, aromit, luontainen aromi, naudan rasva 4,6% (naudan rasva, hapettumisenestoaine (rosmariiniuutteet)), naudanlihajauhe 3,7% (naudanliha, suola), sipulijauhe, maltodekstriini, sitruunamehujauhe (maltodekstriini, sitruunamehu),valkosipulijauhe. Valmiin liemen suolapitoisuus on 0,3 %.
Käyttö-/valmistusohje
Valmistus: Sekoita liemiainekset kiehuvaan veteen.
Sekoita liemiainekset kiehuvaan veteen. Annostelu: Jauhetta 8 g Vettä 1 L Valmista lientä 1 L Jauhetta 5 kg Vettä 625 L Valmista lientä 625 L
Säilytysohje
Säilytys: Kuivassa huoneenlämmössä.