Voimakkaan makunsa ansiosta normaalisuolaisia liemiä voidaan käyttää lähes kaikkeen ruonavalmistukseen missä tahansa ruoanvalmistuksen vaiheessa. Liemet ovat helppoja annostella ja ne liukenevat nopeasti kuumaan veteen.
Ainesosaluettelo
Suola, maltodekstriini, aromit, hiivauute, kananlihajauhe Lue lisää
Voimakkaan makunsa ansiosta normaalisuolaisia liemiä voidaan käyttää lähes kaikkeen ruonavalmistukseen missä tahansa ruoanvalmistuksen vaiheessa. Liemet ovat helppoja annostella ja ne liukenevat nopeasti kuumaan veteen.
Ainesosaluettelo
Suola, maltodekstriini, aromit, hiivauute, kananlihajauhe 2,7% (kananliha, hapettumisenestoaine (rosmariiniuutteet)), kananrasva 2,0% (kananrasva, hapettumisenestoaine (rosmariiniuutteet)), sipulijauhe, sipulimehutiiviste, sokeri, lipstikan juuri, auringonkukkaöljy. Valmiin liemen suolapitoisuus on 0,7 %.
Käyttö-/valmistusohje
Sekoita liemiainekset kiehuvaan veteen.
Sekoita liemiainekset kiehuvaan veteen. Annostelu: Jauhetta 15 g Vettä 1 L Valmista lientä 1 L Jauhetta 5 kg Vettä 333 L Valmista lientä 333 L
Säilytysohje
Kuivassa huoneenlämmössä.