Voimakkaan makunsa ansiosta normaalisuolaisia liemiä voidaan käyttää lähes kaikkeen ruonavalmistukseen missä tahansa ruoanvalmistuksen vaiheessa. Liemet ovat helppoja annostella ja ne liukenevat nopeasti kuumaan veteen.
Ainesosaluettelo
Suola, maltodekstriini, aromit, hiivauute, kananlihajauhe Lue lisää
Voimakkaan makunsa ansiosta normaalisuolaisia liemiä voidaan käyttää lähes kaikkeen ruonavalmistukseen missä tahansa ruoanvalmistuksen vaiheessa. Liemet ovat helppoja annostella ja ne liukenevat nopeasti kuumaan veteen.
Ainesosaluettelo
Suola, maltodekstriini, aromit, hiivauute, kananlihajauhe 2,7% (kananliha, hapettumisenestoaine (rosmariiniuutteet)) , kananrasva 2,0% (kananrasva, hapettumisenestoaine (rosmariiniuutteet)), sipulijauhe, sipulimehutiiviste, sokeri, mauste, auringonkukkaöljy. Valmiin liemen suolapitoisuus on 0,7 %.
Käyttö-/valmistusohje
Sekoita liemiainekset kiehuvaan veteen.
Sekoita jauhe kiehuvaan veteen. Annostelu: Jauhetta 15 g Vettä 1 L Valmista lientä 1 L Jauhetta 1,3 kg Vettä 87 L Valmista lientä 87 L
Säilytysohje
Kuivassa huoneenlämmössä.