Bongin liemet valmistetaan samoista raaka-aineista, joita käytetään myös kotona ruokaa laitettaessa. Pääraaka-ainetta on tasapainotettu vihanneksilla, jotta saadaan puhdas ja pelkistetty liemen maku. Tässä on selkeä ja runsas lihan maku, ilman mausteita ja aromivahventeita. Monipuolinen liemi, Lue lisää
Bongin liemet valmistetaan samoista raaka-aineista, joita käytetään myös kotona ruokaa laitettaessa. Pääraaka-ainetta on tasapainotettu vihanneksilla, jotta saadaan puhdas ja pelkistetty liemen maku. Tässä on selkeä ja runsas lihan maku, ilman mausteita ja aromivahventeita. Monipuolinen liemi, joka sopii kaikkiin liharuokiin, todellinen ruoan maukastaja!
Ainesosaluettelo
Maltodekstriini, suola, aromi, naudanlihauute 9,9%, sipulijauhe.
Käyttö-/valmistusohje
Kiehauta vesi, lisää liemiaines ja sekoita. Anna hautua 10-15 min. Annostelu ohje: 8 g jauhetta 1 l vettä.
Kiehauta vesi, lisää liemiaines ja sekoita. Anna hautua 10-15 min. Annostelu ohje: 8 g jauhetta 1 l vettä.
Säilytysohje
Säilytetään huoneen lämmössä.