Bongin liemet valmistetaan samoista ainesosista, joita käytetään myös kotona ruoanlaitossa. Hyvin valittu sekoitus erilaisa kasviksia, jolla saadaan liemeen vahva kasvistenmaku, ilman mausteita ja arominvahventeita. Monipuolinen liemi, joka sopii useimpiin tilanteisiin, todellinen ruoan makuaine! Lue lisää
Bongin liemet valmistetaan samoista ainesosista, joita käytetään myös kotona ruoanlaitossa. Hyvin valittu sekoitus erilaisa kasviksia, jolla saadaan liemeen vahva kasvistenmaku, ilman mausteita ja arominvahventeita. Monipuolinen liemi, joka sopii useimpiin tilanteisiin, todellinen ruoan makuaine!
Ainesosaluettelo
Maltodekstriini, suola, palsternakkjauhe 13%, sipulijauhe 7,2%, aromit, purjosipulijauhe 0,3%. Kasvikset 20%.
Käyttö-/valmistusohje
Kiehauta vesi, lisää liemiaines ja sekoita. Anna hautua 10-15 min. Annostelu ohje: 8 g jauhetta 1 l vettä.
Koka upp vatten, tillsätt buljong och blanda. Låt sjuda i 10-15 min. Doseringsanvisning: 8 g pulver i 1 l vatten.
Säilytysohje
Säilytetään huoneen lämmössä.