Bongin liemet valmistetaan samoista raaka-aineista, joita käytetään myös kotona ruokaa laitettaessa. Pääraaka-ainetta on tasapainotettu vihanneksilla, jotta saadaan puhdas ja pelkistetty liemen maku. Kalaliemessä tulee olla selkeä ja puhdas kalan maku, ilman mausteita ja aromivahventeita. Monipuolinen Lue lisää
Bongin liemet valmistetaan samoista raaka-aineista, joita käytetään myös kotona ruokaa laitettaessa. Pääraaka-ainetta on tasapainotettu vihanneksilla, jotta saadaan puhdas ja pelkistetty liemen maku. Kalaliemessä tulee olla selkeä ja puhdas kalan maku, ilman mausteita ja aromivahventeita. Monipuolinen liemi, joka sopii kaikelle kalalle, todellinen ruoan maukastaja!
Ainesosaluettelo
Maltodekstriini, suola, TURSKAJAUHE 19% (Gadus morhua), aromit, sipulijauhe, rosmariini.
Käyttö-/valmistusohje
Kiehauta vesi, lisää liemiaines ja sekoita. Anna hautua 10-15 min. Annostelu ohje: 8 g jauhetta 1 l vettä.
Koka upp vatten, tillsätt buljong och blanda. Låt sjuda i 10-15 min. Doseringsanvisning: 8 g pulver i 1 l vatten.
Säilytysohje
Säilytetään huoneen lämmössä.